1/4

17 Oct 2019

En deze natuurlijk ook niet ...

17 Oct 2019

Mocht ik elle toch niet onthouden ...

28 Sep 2019

Is 't elle ook opgevallen? Stil rond de boeren deze zomer, eh. Awel, 't was te warm. Maar nu de temperaturen wat gezakt zijn en velden en akkers eindelijk een beetje herleven door de regen van de laatste dagen, kunnen ook de boeren opgelucht herademen. En kunnen we er...

13 Jun 2019

Schatteboutjes,

Het is weer die tijd van 't jaar: kermis in Engsbergs. Een sinds mensenheugenis wil dat zeggen: Boer & Tuinder op 't podium in De Paddock! Hoera, hoera ... driewerf ... Hoera!

Iemand zin in een feestjeeeeeeeuuuuu ! ! ! ! ! ! ? ? ? ? ? 

http://www.paddocksp...

16 May 2019

... en Leen liet weten dat er voor de gelegenheid boeren-speciallekes op 't menu zullen staan!

4 May 2019

Het is gebeurd! Het is gebeurd!!

Boer & Tuinder in het nieuws op VRT! Jawel ... vandaag 4 mei, 19h00, is er geschiedenis geschreven. Frank Deboosere heeft luid en duidelijk zijn liefde voor zijn favoriete groep wereldkundig gemaakt op nationale tv.

Duvelke voor de Frank!...

5 Mar 2019

Goe feestje: café goed vol, multicultureel en al, een Basic Instinct momentje hier, een dansje placeren daar, ... Mission accomplished! Na ne goeie, stevige winterstop: we zijn terug!!!

8 Nov 2018

Liefste boerinnekes! Geachte boeren! Op de valreep is er nog een optreden uit de lucht komen vallen. Den Trikke heeft ons gesommeerd: op 17 november spelen we in ambiancecafé Den Oker, ge weet wel, in Engsbergen (Tessenderlo) waar de Sparrenweg op de Lapse Heide botst....

Please reload

... speelt ten dans:

  

Zondag 10 november

Café Railz, Zichem

21:00

 

 

Oproep

 

We zien regelmatig mensen foto's trekken en filmkes maken, wanneer ze aan een tafelke of aan den toog even moeten bekomen van het het wilde feestgedruis op de dansvloer. 

Nu zouden de boeren graag een kopieke van die foto's en filmkes in bezit willen krijgen om ons archief aan te vullen en u te kunnen blijven verrassen met nieuw materiaal op deze site en de feestboek-pagina.

Dus als ge op uw kodakske, uwe gsm of uwe computer nog iets kunt vinden van één onzer optredens: stuur het door naar

 

info@boerentuinder.be

Alle bruikbare inzendingen zullen zeker gepubliceerd worden; liefde en eeuwige dankbaarheid zullen uw deel zijn!

Indien het (de) bestand(en) te groot zouden zijn om zo door te sturen: een berichtje naar 't zelfde adres en we regelen iets anders.

Archief
Please reload

Bezoek ook zeker eens onze Feestboek-pagina!

+32 478 37 49 94 (Boer Gène)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now