top of page

B&T

Boer&tuinder groepsfoto.jpg

 

Als we het concept achter Boer&Tuinder in één woord zouden moeten beschrijven: FEEST!

Maar in één woord Boer&Tuinder willen beschrijven, is al even onnozel als een varken leren z'n gat af te vegen, door te spoelen en z'n poten te wassen. En vraag het maar aan Boer Gène: met varkenspoten kunt ge geen wc doorspoelen!

 

Wat is Boer&Tuinder dan wel: een onvergetelijke ervaring ... 5 boeren op een podium / bak bier / hooikar / ... een paar uurkes muziek, gezever en gegrol in 't schoon Vlaams ... Uit het boerenleven gegrepen teksten op bekende en minder bekende melodiekes ...

 

Dikwijls dikke ambiance, soms tot tranen toe roerend, af en toe een podiumspringer in uwe nek, een orgastische ervaring doordrenkt met zweet en bier ... maar altijd oprecht en uit het hart.

 

Kortom: uw leven is niet meer hetzelfde na een avondje met Boer&Tuinder. U weze gewaarschuwd!

Maar laat u dat niet afschrikken: elke vermiste persoon is ongedeerd en blijgemutst binnen enkele dagen gewoon terug thuis gekomen. En die glimlacht op 't gezicht was er de eerste week zelfs met javel niet af te wassen! Er zijn wel ergere dingen in het leven, niet?

Wietboer Bob, Herenboer Jos, Boerke Nys, Cis Tamboer en Boer Gène hopen u alleszins bij een volgend optreden te mogen begroeten, zodat we samen een avond kunnen beleven om nooit meer te vergeten! De boeren geven de voorzet, en u knalt 'm binnen!

Boer&Tuinder speelt ten dans ...

bottom of page